який відбувся 25 січня в м. Чернігові, в якому брали участь понад 100 представників малого та середнього бізнесу, бізнес-об’єднань, органів влади та міжнародних організацій.

Підсумки форуму «Відновлення економіки на деокупованих територіях»

Організатори заходу Чернігівська обласна військова адміністрація, Чернігівська регіональна торгово-промислова палата та ГО «Розвиток бізнес-сектору України».

Від нашої Агенції взяли участь в заході та напрацювали фундамент для майбутньої співпраці: керівниця Агенції Марія Руденко, фахівець із залучення інвестицій Артем Севастьян, комунікаційна менеджерка Поліна Логвин та фахівчиня з підтримки підприємництва та експорту Тетяна Литвин.

✔️Під час форуму обговорювались стратегії відновлення звільнених регіонів, зокрема, було розглянуто розробку державних та регіональних стратегій. Учасники взяли участь у панельних дискусіях про економічне відновлення та проблеми бізнесу, а також обговорювали інструменти економічної підтримки МСБ та розвитку інфраструктури підтримки бізнесу. В заключенні форуму задокументували напрацювання співпраці.

Заходи такого формату стають важливою платформою для співпраці та розвитку бізнесу в Україні. Агенція розглядає події, як цей форум, як зручну можливість для встановлення важливих зв’язків та сприяння розвитку інвестиційної привабливості регіону.