Під керівництвом т.в.о. директора заводу Сергія Лазара підприємці були проведені через всі стадії виробництва крохмалю: процес постачання картоплі, очищення, переробки та витягу крохмалю, а також фасування та пакування готової продукції.

Підприємці Чернігова відвідали завод «ВИМАЛ», щоб ознайомитися з його діяльністю та процесом виробництва крохмалю з картоплі.

Під керівництвом т.в.о. директора заводу Сергія Лазара, ми були проведені через всі стадії виробництва крохмалю: процес постачання картоплі, очищення, переробки та витягу крохмалю, а також фасування та пакування готової продукції. Завод був збудований за 2 роки. Потужність - 1400 тонн картоплі на добу, а тривалість повного процесу переробки картоплі - становить 30 хвилин. Стратегічна мета заводу ВИМАЛ до 2030 року - реалізація проекту поглибленої переробки картоплі з 100% переробкою картоплі та її субпродуктів. А це є важливим кроком з екологічної та економічної перспективи. Це сприяє максимальному використанню ресурсів та зменшенню відходів, підвищує стійкість виробництва та сприяє створенню більш ефективного та конкурентоспроможного бізнесу.

Відвідування заводу стало корисним досвідом для підприємців, дозволило побачити реальні умови та процес виробництва крохмалю з картоплі. Вражені потужністю заводу, високою автоматизацією та забезпеченням якості продукції.
Загалом, екскурсія на завод є цінним джерелом знань, натхнення та можливостей для підприємців. Щиро дякуємо т.в.о. директора заводу, Сергію Лазару, за чудову екскурсію та гостинність. Ваша увага та час були надзвичайно цінними.