7 липня відбулась важлива зустріч за участі директорки Агенції регіонального розвитку Чернігівської області разом, начальника Чернігівської ОВА, з керівництвом Української команди підтримки (UST) та Офісу Президента.

РОБОЧА ЗУСТРІЧ РЕГІОНАЛЬНОГО ОФІСУ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

Разом з радником заступника керівника Офісу Президента Артемом Гусак, керівницею коаліції UST Оленою Колтик і керівником Чернігівського офісу UST Андрієм Кужелем, обговорили перші результати роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва.

📌Під час зустрічі, яка відбулась у Чернігівській області, було наголошено, що офіси міжнародного співробітництва вже успішно створені в усіх областях країни. Кожен регіон зосереджуватиметься на своїй специфіці роботи, зокрема в найбільш постраждалих областях увага фокусуватиметься на процесі відновлення. Важливою метою створення Регіонального офісу міжнародного співробітництва є постійна систематизація та безперебійна робота з усіма наявними та потенційними партнерами. Відбудова Чернігівщини також є пріоритетом для Української команди підтримки (UST). Команда активно сприяє відновленню доступу до освіти, послуг охорони здоров'я, житлово-комунальних послуг, а також забезпеченню стабільного тепло- та електропостачання в регіоні.

Ця зустріч стала важливим етапом в розвитку співробітництва між Регіональним офісом міжнародного співробітництва, Українською командою підтримки (UST) та агенцією регіонального розвитку Чернігівської області, спрямованого на відновлення та підтримку регіону у цей важкий період. Команда активно сприяє відновленню доступу до освіти, послуг охорони здоров'я, житлово-комунальних послуг, а також забезпеченню стабільного тепло- та електропостачання в регіоні.