Саме Ріпкинська громада стала останньою, куди ми завітали з тренінгом «Стратегія та бізнес-планування» від ініціативи «Студії соціального підприємництва»!

«Стратегія та бізнес-планування» від ініціативи «Студії соціального підприємництва» в Ріпкинській громаді

На тренінгу учасники та учасниці навчалися розробляти стратегії та бізнес-плани, які в результаті створять позитивні зміни в Ріпкинській громаді. Було приємно бачити зацікавлених та вмотивованих учасників та учасниць, готових долучитися до розвитку соціальних підприємств та вирішення важливих проблем.Завдяки професійному наставництву тренерок — Анни Вербицької та Валетини Москаленко — учасники та учасниці змогли:• опанувати інструменти з розроблення стратегій для соціальних проєктів;

• проаналізувати планування бізнес-процесів у соціальному підприємництві;

• освоїти навички ефективної калькуляції витрат;

• навчитися вираховувати прибуток майбутнього підприємства;• Визначити свою точку беззбитковості.

Ми вдячні всім спікерам і учасникам за їх активну участь та цінні внески в обговореннях. Впевнені, що ваша громада рухається вперед і ми спільно досягнемо значущих змін у сфері соціального підприємництва.

Ініціативу «Студії соціального підприємництва» впроваджує Агенція регіонального розвитку Чернігівської області за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».