09 листопада у нас відбувся захоплюючий тренінг в рамках Бізнес- інкубатору "Структурування бізнесу та побудова команди" із Іллею Новіковим.

Тренінг в рамках Бізнес- інкубатору "Структурування бізнесу та побудова команди" із Іллею Новіковим

Ми розглянули ключові аспекти успішного бізнесу: • Архітектура бізнесу • Функціонально-адміністративна структура • Лідерство • Підбір та відсів персоналу • Навчання та дисциплінарна політика.

Та зупинились на деталях, розглядаючи стратегічні та тактичні помилки, що часто робляться в цих питаннях:

- Стратегічні помилки: 1️. Імпульсивна передача права прийняття рішення, списання на довіру при відсутності контролю. 2️.Він/вона мені сподобався- беру, беремо співробітника, а потім він сам має сформувати собі функціонал. 3️.за одну функцію відповідає декілька людей, відсутність якісної структури відповідальності, за все відповідає тільки керівник.

- Тактичні помилки: 1️.Зайві посади директорів по різних напрямках. 2️. Неврахування ризиків заангажованості родичів та найм підприємців. 3️.Очікування, що спеціаліст, якого призначили сьогодні, вже завтра працюватиме на 100% ефективно.

Тренінг проводив Ілля Новиков-консультант з питань управління і розвитку, експерт з 15 річним досвідом управління, консультант і ментор Дія-Бізнес, партнер Асоціації підприємців-ветеранів АТО (АПВА), StartUp Ukraine, Платформа соціальних змін, проекту «Від ідеї до власної справи», PPV KnowledgeNetworks.

Бізнес-інкубатор для ветеранів/нок та членів їх сімей реалізовується Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області у партнерстві з ГО «Ветеранський простір України «Серцевір» , за підтримки AB InBev Efes Україна