Тренінг відбувся в дружній та продуктивній атмосфері.
Учасники та учасниці отримали можливість не тільки засвоїти теоретичні аспекти заснування соціального підприємства, а й поділитися своїм досвідом та ідеями з однодумцями.

Успішно пройшов тренінг «Як започаткувати соціальне підприємство?» для трьох громад Чернігівської області: Іванівської, Михайло-Коцюбинської та Чернігівської.

Програма тренінгу включала в себе такі ключові теми, як:• Визначення соціальної проблеми, адже правильний вибір соціальної проблеми є важливою передумовою успіху соціального підприємництва.• Генерація ідей та можливостей соціального підприємництва.

Учасники навчалися аналізувати соціальні потреби та виявляти найбільш важливі проблеми для своєї громади.Такі тренінги підкреслюють важливу роль соціального підприємництва у зміцненні соціального розвитку регіону.

Тренінг став не лише можливістю для навчання, а й платформою для знайомства та обміну ідеями з однодумцями, що прагнуть позитивних змін у суспільстві.

Ініціативу «Студія соціального підприємництва» впроваджує Агенція регіонального розвитку Чернігівської області за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».