Ми намагаємося сприяти не тільки економічному, а й культурному розвитку Чернігівщини.

В історії Агенції нова сторінка

Відтепер наш простір діятиме ще і як картинна галерея.

14 грудня у теплій та дружній атмосфері в Агенції відкрилася захоплююча виставка «НАВКОЛО» художниці Наталі Курносової! Історія про дві унікальні серії картин, де українські мотиви оживають у витинанках, вирізках та графічних техніках, набуваючи нових сенсів та сприйняття.

Наталя відновлює зв’язок між поколіннями, розкриваючи дух українського традиційного мистецтва. Кожен орнамент, який лягає в основу фіранок, несе в собі не лише естетику, а й практичний захист вікон, стаючи символічним бар’єром від «злих духів».

У рамках виставки, спільно з Наталією Курносовою, долучайтеся до термінового збору коштів від БФ «Добродія» для підтримки 1-ї окремої танкової Сіверської бригади (можна придбати листівки або авторський світильник із зображенням картин Наталі за донат).

Заходьте відкривати для себе чарівний світ «НАВКОЛО» до 04 січня в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області на другому поверсі. Розповісти детально про кожну роботу може кураторка виставки Ярослава Крамаренко (звертатися в приватні через Інстаграм).