31 жовтня 2023 року, у Національному університеті “Чернігівська політехніка” відбувся важливий ФОРУМ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ для Чернігівської області, організований за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Обласної Військової Адміністрації.

Важливий масштабний ФОРУМ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ для Чернігівської області

На ФОРУМІ було обговорено ключові питання в трьох сесіях:

1️.Виміри безпеки в умовах війни, де виступали представники ДСНС, Національної поліції та інших органів безпеки.

2️.Соціально-економічний розвиток регіону, з участю представників Агенції регіонального розвитку, обласної влади, бізнесу та громадськості.

3️.Партисипативні підходи залучення громад до відновлення, де взяли участь представники територіальних громад Чернігівської області.

В ФОРУМІ взяли участь понад 120 учасників.

Головною метою цього заходу було сприяти обговоренню стратегічних напрямків співпраці в плані безпеки, відновлення постраждалих громад і територій, соціально-економічного розвитку в умовах війни та соціальної згуртованості.

Директорка Агенції Марія Руденко виступила з презентацією про реалізацію ініціативи "Студії соціального підприємництва", яка успішно запроваджується у семи постраждалих громадах Чернігівської області за підтримки Програми Розвитку ООН та Європейського Союзу.

Цей ФОРУМ став важливим кроком у співпраці різних секторів для досягнення спільних цілей і підвищення рівня безпеки та ефективності сталої співпраці в регіоні. Дякуємо всім, хто приєднався до обговорення та взяв участь у цьому заході! Нехай наша спільна робота призведе до позитивних змін у Чернігівщині!