20 листопада відбулася лекція з пітчингу проєктів для учасників та учасниць «Студій соціального підприємництва», яку провів Костянтин Соловйов – національний експерт із комунікацій в ЄС, власник маркетинг-агенції та ментор в стартап-акселераторі.

Захоплююча лекція з пітчингу проєктів для учасників та учасниць «Студій соціального підприємництва»

На цій лекції Костянтин розповів присутнім:🔹про види інвесторів: цільові та нецільов🔹як правильно спілкуватися з інвестором і бути переконливим🔹чи варто брати гроші інвестора🔹на що виділяються інвестиційні кошти сьогодні🔹як зацікавити донора своїм проєктом.

Усі учасники та учасниці отримали неймовірну можливість поділитися ідеями, вивчити найкращі практики та отримати цінні поради від досвідченого експерта. Костянтин детально проаналізував кожен етап пітчингу – від створення ефективної презентації до управління питаннями від аудиторії.

Спікер наголосив на тому, як важливо передати свою ідею з ентузіазмом та переконливістю. Також було акцентовано увагу на соціальному аспекті проєктів.

Такі заходи — це важливий крок для розвитку соціального підприємництва, адже вони сприяють створенню міцних та ефективних команд, готових до реалізації своїх ідей.

Ініціативу «Студія соціального підприємництва» впроваджує Агенція регіонального розвитку Чернігівської області за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».