27 листопада відбувся завершальний етап місячної програми Бізнес-інкубатору для для ветеранів та їх сімей у Чернігові. Учасники захопливо і натхненно представили свої проєкти після інтенсивного навчання та тренінгів.

Завершальний етап місячної програми Бізнес-інкубатору для для ветеранів та їх сімей

Під час захисту ідей було відчутно теплу атмосферу та позитивні емоції, учасники отримали грунтовні доповнення та підтримку.

Завдяки програмі, учасники отримали значні знання у сферах стратегічного планування, бізнес-моделювання, фінансів та маркетингу. Екскурсії на виробництво та практичні сесії з досвідченими фахівцями забезпечили практичні навички для розвитку власних справ.

У фінальному етапі бізнес-інкубатору учасники з великим ентузіазмом представили різноманітні бізнес-ідеї. Серед них були проекти, такі як студія для запису підкастів, автомийка самообслуговування, бджільництво, використання та продаж сонячної енергії завдяки сонячним панелям, виробництво лофт-меблів та швейне виробництво адаптивної амуніції для військових. Це відображає великий спектр творчих та інноваційних підходів учасників до розвитку своїх бізнес-проєктів.

«Подібні навчальні програми є важливим елементом відновлення України, це дає шанс учасникам бойових дій та ветеранам почати нову для себе справу в мирному житті» - наголосила керівниця Агенції Марія Руденко.

Загалом, бізнес-інкубатор не лише надав учасникам необхідні інструменти для стартапів, але й створив сприятливий емоційний фон для теплої взаємодії та обміну досвідом. Така ініціатива важлива для підтримки ветеранів та їх сімей у розвитку власних підприємницьких ідей.

Бізнес-інкубатор для ветеранів/нок та членів їх сімей, реалізований Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області у партнерстві з ГО «Ветеранський простір України «Серцевір», за підтримки AB InBev Efes Україна.